Politi + Siano Architects

ADAPTATIVE REUSE OF AN EXISTING BUILDING | QUEENS, NY

 The project consist in giving identity to the space, and create open and glass offices to bring natural light to every workspace. Due to the client is in construction industry, the project combines materials and colors to differentiate the different departments. Transparency, flexibility and Character, are the leading concepts for the design process.

The project consist in giving identity to the space, and create open and glass offices to bring natural light to every workspace. Due to the client is in construction industry, the project combines materials and colors to differentiate the different departments. Transparency, flexibility and Character, are the leading concepts for the design process.

2019.08.27 35th-street-LIC_Xplan 11x17.jpg